Метінвест за літо організував відпочинок для 1500 юних криворіжців

4 Вересень 2015

У дитячих таборах «Приморський» і «Альбатрос» закрито оздоровчий сезон «Літо-2015». Цього року тут провели літні канікули близько 1500 дітей працівників криворізьких підприємств Групи Метінвест.

Чотири зміни діти працівників Північного, Центрального та Інгулецького гірничо-збагачувального комбінатів відпочивали на Арабатській стрілці Азовського моря. Відпочиваючим надовго запам'ятаються пізнавальні програми, організовані представниками молодіжних активів Групи Метінвест.

У рамках загальнокорпоративної програми «Територія дитинства» в оздоровчих таборах проводили «День з Метінвестом». Для дітей влаштовували розважальну програму з танцями, конкурсами та подарунками. Беручи участь в квестових іграх, діти дізналися про професії своїх батьків та компанії Метінвест.

Микола Іщенко, директор Гірничодобувного дивізіону Групи Метінвест:

Незважаючи на складну ситуацію в країні, Метінвест продовжує виконувати програму соціального партнерства. Щорічно ми покращуємо побутові умови в таборах відпочинку. Компанія дбає про те, щоб під час літніх канікул діти працівників наших підприємств оздоровилися та цікаво провели свій вільний час. Вони – майбутнє наших підприємств, тому ми прикладаємо всіх зусиль, щоб їхнє дитинство було безтурботним і радісним.