Центральний ГЗК фінансує роботи з благоустрою лікарні в смт Петрово

13 Жовтень 2015

Центральний гірничо-збагачувальний комбінат Групи Метінвест в рамках соціальної програми «Місто – нашими руками» фінансує роботи з благоустрою терапевтичного відділення районної лікарні смт Петрово. Загальна сума грантів на реалізацію проектів склала 400 тис. грн.

Молодіжна організація «Молода Петрівщина» - рекордсмен соціальної програми Метінвеста «Місто – нашими руками» у 2015 році. Активісти отримали 3 гранти на реалізацію соціальних ініціатив. Участь у благоустрою також взяли керівники аграрних господарств та медперсонал закладу.

На кошти гранту автори проекту відремонтували ганок терапії, замінили плитку та піддашок над вхідними дверима, встановили нержавіючі перила. У відділенні терапії замінили вікна та двері на металопластикові, утеплили внутрішні стіни, встановили радіатори та освітлення. У коридорі відділення виконали оздоблювальні роботи. Після перепланування 4-х палат у приміщеннях санвузлів встановили бойлери та душові кабіни з новою сантехнікою.

Дмитро Шевчик, генеральний директор Центрального комбінату:

- Компанія Метінвест та Центральний комбінат роблять все можливе для покращення життя своїх працівників та їх сімей, у тому числі, в рамках реалізації програми «Місто – нашими руками». Минулого року завдяки спільним зусиллям у Петровому з’явився затишний парк та набережна. Цього року ми виділили 400 тис.грн. на ремонт та благоустрій районної лікарні.  Тепер петрівчани будуть отримувати медичні послуги у комфортних умовах.

Довідка

Програма «Місто – нашими руками» реалізується компанією Метінвест з 2011 року. Мета програми – розвиток соціальної активності місцевого населення, підтримка актуальних проектів, спрямованих на підвищення якості життя в містах присутності Метінвесту. Програма охоплює проведення конкурсу і подальше фінансування інноваційних та оригінальних соціально-значущих проектів.